Welcome to our website

Tentang Kami

KAILE profésional henteu ngan dina domino na kasino produk, ogé produk kaulinan séjén.

harga lumrah, waktos produksi efisien sarta layanan sanggeus-jualan alus

Sheng Zhou Kaile Recreation Products Co., Ltd. nyaéta salah sahiji pabrik terkemuka anu khusus dina manufaktur sadaya jinis domino, chip poker, catur, dadu sareng produk anu aya hubunganana.

Pabrik Kaile ngadeg taun 2011, pabrik urang aya di kota Shengzhou, propinsi Zhejiang, Cina.Pabrik kami aya dina 100kms jauh ti palabuhan Ningbo sareng ogé caket pisan ka palabuhan Shanghai.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable.Tim profésional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya di pasar

Taros Kami