Welcome to our website

10 kelir 40mm béntang liat poker chip kalawan nilai Anjeun

Katerangan pondok:

chip poker liat mangrupakeun pilihan pang populerna di chip nalika maén poker .Aranjeunna gaduh sora sareng raos anu béda pikeun aranjeunna.Ieu méré Anjeun pangalaman maén sakabéh hadé.Sakali anjeun maénkeun kalayan chip liat, anjeun moal rék maén kalawan nanaon sejenna.Kabéh chip poker liat dijieun ku liat / adun bahan komposit.Bahan komposit (plastik/pvc) masihan kakuatan ka chip.

Kripik liat beuratna ti 10,5 gram dugi ka 15 gram super beurat.Paling casinos sarta kamar kartu ngagunakeun chip nu boga beurat 14 gram.The chip poker liat bisa dibeuli di 25 bundles chip atawa dina sababaraha pilihan chip set mimitian dina ukuran tina 200 chip nepi ka 1000 chip.Set bisa jadi teu sadia kalawan sagala gaya chip.


Rincian produk

Tag produk

poker chips

Parameter

Ngaran Produk 40mm liat poker chip
bahan liat
Ukuran Gambar 40mm * 3.5mm,
Beurat Gambar nyaéta 14g/pc
Warna chip poker sagala warna bisa ngaropéa
waktos sampel 1-2 poé gawé
MOQ 10 lembar

Sampel

clay poker chips1
clay poker chips3
2

bebas desain kalawan 5 jam

sampel bebas dina 8 jam

pangiriman gancang dina 3 poé

kabéh aksésori cashino bisa manggihan dieu

Bungkusan

KALE

biasana packing: 25pcs per roll ngaleutikan, teras 500pcs kana kotak busa, teras nempatkeun kotak busa kana karton karton, pikeun mastikeun chip ogé ngajaga lamun datang ka leungeun anjeun.

FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?
A: Sumuhun, kami pabrik.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
A: Yakin, mangga ngahubungan kami pikeun sampel, chip poker kami téh desain bébas, sampel bebas.
Q: Abdi pangecér a, Dupi abdi ngan meuli 10pcs pikeun urutan sidang?
A: Kami pabrik, jadi 10pcs OK.
Q: Kuring boga desain urang sorangan pikeun logo.Dupi anjeun ngahasilkeun aranjeunna?
A: Sakur logos bisa dicitak, punten kirimkeun kami logo pikeun pariksa deui.
Q: Kumaha ngeunaan pembayaran?
A: Pangmayaran tiasa ku Paypal, TT sareng cara anu sanés.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali