Welcome to our website

10 kelir PP dadu poker chip kalawan LOGO Anjeun

Katerangan pondok:

11,5g dadu poker chip dihasilkeun tina bahan komposit kualitas kalawan sisipan nu mere chip beurat kualitas kasino.chip poker ieu boga dadu sarta stripes imprinted sabudeureun beungeut chip.The chip poker datangna dina 4 kelir béda. Warna séjén kami ogé bisa custom

Warna - Bodas

Beurat - 11,5g poker chip

Ukuran - 40mm Diaméterna

Bahan - chip poker komposit


Rincian produk

Tag produk

poker chips

Parameter

Ngaran Produk 40mm pp poker chip
Bahan pp
Ukuran Gambar 40mm * 3.5mm,
Beurat Gambar 11.5g/pc,
Warna chip poker Gambar beureum biru bodas héjo, jeung warna custom séjén
waktos sampel 1-2 poé gawé
MOQ 10 lembar

Sampel

10 color PP dice poker chips (4)
10 color PP dice poker chips (5)
2
r

Bungkusan

e

FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?
A: Sumuhun, kami pabrik.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
A: Yakin, mangga ngahubungan kami pikeun sampel, chip poker kami téh desain bébas, sampel bebas.
Q: Abdi pangecér a, Dupi abdi ngan meuli 10pcs pikeun urutan sidang?
A: Kami pabrik, jadi 10pcs OK.
Q: Kuring boga desain urang sorangan pikeun logo.Dupi anjeun ngahasilkeun aranjeunna?
A: Sakur logos bisa dicitak, punten kirimkeun kami logo pikeun pariksa deui.
Q: Kumaha ngeunaan pembayaran?
A: Pangmayaran tiasa ku Paypal, TT sareng cara anu sanés.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali