Welcome to our website

106 kaulinan rummy diatur kalawan kotak aluminium 4 Anti skid Trays awét

Katerangan pondok:

KAILE 106 Rummy Tiles Game, Rummy Cube Sets Travel Game Outlasting Color with Aluminium Case & 4 Anti Skid Durable Trays

Awét: Ubin kubus rummy melamin anu kuat & siga batu kalayan tékstur anu saé, angka anu dicét sareng dicét saé dina ubin bakal ubin kayu awét.

4 DULANG ANTI-SKID: Beungeut baki plastik diukir ku sosok anu hipu pikeun nyegah ubin rummy ragrag tina baki nalika kaulinan kubus rummy.

PORTABLE & STORAGE: Kotak aluminium sliver caang kalayan gagang anu merenah tiasa pas dina 4 baki & 106 ubin sapertos batu.Cocog jeung klub sakola, iinditan jeung kémping.

CROWD COCOK: Rummy mangrupikeun kaulinan kartu anu pikaresepeun pikeun sadaya umur.Babaturan bisa maénkeun éta salila kémping;kolotna bisa maénkeun éta salila waktu kulawarga.The rummy cube set bisa mawa leuwih senang keur anjeun.

JAMINAN: parusahaan urang salawasna ngudag kapuasan 100% konsumén.Ku alatan éta, kami nawiskeun 30-dinten mulih gratis sareng garansi 1 taun.Kecuali anjeun resep set kubus rummy, urang balikkeun anjeun ngabalikeun duit pinuh.


Rincian produk

Tag produk

v

Parameter

Modél Set kaulinan Rummy sareng kotak aluminium perjalanan
Bahan Mélamin
Ukuran Rummy 37*26*5mm
Warna Rémi gading
Kuring diatur kaasup 106pcs remi,4pcs baki remi,8pcs rummy baki suku.1 pc dadu, 1 pc kotak aluminium
Bungkusan 1Setel remi sareng kotak aluminium, teras dina kotak kertas.

10 sét rummy dina karton a.

Sampel

rummy  (2)
rummy  (1)
f
main
rummy  (4)

FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?
A: Sumuhun, kami pabrik.
Q: Abdi pangecér a, Dupi abdi ngan meuli 100sets pikeun urutan sidang?
A: Kami pabrik, jadi 100sets OK.
Q: Kuring boga desain urang sorangan pikeun logo.Dupi anjeun ngahasilkeun aranjeunna?
A: Biasana logos tiasa dicitak / ukiran, punten kirimkeun kami logo pikeun pariksa deui.
Q: Kumaha ngeunaan pembayaran?
A: Biasana 30% deposit na 70% pamayaran saméméh shipment.Big urutan urang bisa negotiate, mangga ngahubungan kami pikeun leuwih lengkep.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
A: Yakin, mangga ngahubungan kami pikeun sampel, sababaraha di antarana bébas.
Kami dina layanan 24-jam, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae, kami bakal ngawalon ka anjeun dina munggaran time.Looking maju ka cooperate sareng anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali