Welcome to our website

200 300 500 chip poker diatur dina kotak alumnum

Katerangan pondok:

200/300/500/750/100ct Poker & Dadu Chip Siapkeun Dina Kasus Aluminium

Ante up na buka sadayana mun anjeun mawa chip poker set maén dina wengi kartu Anjeun salajengna!Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian hosting poker wengi sadayana dina hiji hal anu gampang dibawa.

set lengkep 200/300/500/750/1000 poker chip, Dua decks kualitas kasino maén baku, 5 kartu dadu gaya kasino beureum kaasup pikeun kaulinan gancang siap maén out of the box.

Ngawengku sadaya asesoris pikeun ngayakeun kaulinan resmi: set lengkep tombol Big Blind, Little Blind, sareng Dealer.

Ditempatkeun dina wadah aluminium anu tangguh sareng sisipan bantalan busa pikeun ngajagi chip anjeun tina tabrakan sareng unsur.


Rincian produk

Tag produk

1

Katerangan

Lamun poker wengi janten acara biasa pikeun anjeun sarta awak anjeun, éta meureun waktu pikeun investasi dina set alus chip, sarta ningkatkeun ti make pennies, paperclips na nutshells ngagambarkeun winnings Anjeun.

chip poker gampang attainable, gampang pamakéan a, jeung anjeun malah teu perlu tinggi-roller pikeun snag diri a set alus.

Naon Tingali pikeun Nalika balanja pikeun Chips poker, Sabaraha Abdi peryogi?

36-50 chip kdu bakal cukup pikeun kaulinan imah leutik.Pikeun turnamén amatir, a 300-500 chip set bakal nutupan 6-10 pamaén euweuh masalah.Éta salawasna hadé pikeun buleud tur mibanda leuwih ti anjeun pikir anjeun bakal butuh, bisi wae.

Denominations: Sababaraha set geus ditandaan jumlah dollar, sedengkeun nu sejenna boga angka kalawan euweuh mata uang napel.Éta sadayana gumantung kana tingkat kaahlian pamaén anjeun sareng naon anu anjeun badé maén.

Parameter

Ngaran Produk 200/300/500/750/1000 chip poker diatur kalawan aksésori kasino dina kasus aluminium
Bahan chip poker: keramik, liat, pp atanapi ABSKotak: alumunium

Kartu maén: kertas

Dealer:pelastis

Dadu:aceurikic

Ukuran Kasus Aluminium: 305*210*65mmchip poker: 40 * 3.5mm, atawa 43mm * 3.5mm

Dadu: 18mm

Poker: 67 * 87mm

Dealer: 50 * 50 * 6mm

Warna Box: pérak, hideung, beureum, pink, héjo sarta warna custom narimapoker chip: sakumaha ngaropéa

Dadu: beureum atawa sakumaha adat

Kapasitas 1 kasus aluminium bisa mawa 200/300/500/1000pt 39mm/43mm chip poker, 2 kartu poker, 1 tombol dealer, 5 dadu
Gambar beureum biru bodas héjo, jeung warna custom séjén
waktos sampel 1-2 poé gawé

Sampel

23
20
22
19
24
13
2
r

FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?
A: Sumuhun, kami pabrik.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
A: Yakin, mangga ngahubungan kami pikeun sampel, chip poker kami téh desain bébas, sampel bebas.
Q: Abdi pangecér a, Dupi abdi ngan meuli 1pc pikeun urutan sidang?
A: Kami pabrik, jadi 1pc nyaeta OK.
Q: Kuring boga desain urang sorangan pikeun logo.Dupi anjeun ngahasilkeun aranjeunna?
A: Sakur logos bisa dicitak, punten kirimkeun kami logo pikeun pariksa deui.
Q: Kumaha ngeunaan pembayaran?
A: Pamayaran tiasa kuPaypal,TT jeung cara séjén.

eupan balik konsumén

123

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali