Welcome to our website

600. 1000 39mm poker chip diatur dina kasus acrylic

Katerangan pondok:

Lamun hayang mawa ngarasakeun kasino ka buruan imah salajengna, ieu 600 atawa 1.000 cacah acrylic poker chip pamawa solusi sampurna.Simkuring gaduh 2 gaya kasus nahan 600 atawa 1.000 poker chip.
Unggal pamawa diwangun tina akrilik awét kalayan sudut anu dikuatkeun.Luhureun gampang dibuka sareng gagang anu aman ngajantenkeun ngangkut chip anjeun ti hiji tempat ka tempat.Pamawa ukuran kira-kira 10 "L x 8" W x 13" H.
Ieu tipe sarua pamawa nu bakal ningali dina kasino a nalika satpam delivers jumlah badag chip ka méja kaulinan.


Rincian produk

Tag produk

1

Pilihan

Genep (6) atanapi Sapuluh (10) baki chip akrilik anu tiasa ditumpuk tiasa dilebetkeun kana pilihan serelek di luhur.Unggal baki chip nahan 100 chip.Pamawa akrilik ieu saé pikeun nyimpen chip poker anjeun nalika henteu dianggo, sareng éta ogé janten jalan anu saé pikeun nunjukkeun chip penting anjeun.

Beurat-tugas jeung dijieun pikeun panungtungan, ieu 600 atawa 1.000 cacah pamawa acrylic kalawan pilihan 10 trays chip acrylic ngajadikeun hiji gagasan kado gede pikeun sagala avid poker enthusiast.

Parameter

Ngaran Produk 600/1000pcs 40mm poker chip diatur dina kasus acrylic
  600 poker chip kasus acrylic 1000 poker chip kasus acrylic
Bahan akrilik akrilik
Ukuran 235mm * 180mm * 154mm 233mm * 184mm * 254mm
Beurat 2184g/PC 2424g/PC
Kapasitas 600 pcs chip poker,6pcs 100 baki akrilik 1000chip poker PCS,10PCS 100 trays acrylic
Warna Hideung jeung transparan
Pakean 4 PCS/CTN 2 PC/CTN
   

Sampel

7
3

600pcs 40mm poker chip diatur dina kasus acrylic

1000pcs 40mm poker chip diatur dina kasus acrylic

6
4
5
1
8
2
r

Bungkusan

e

FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?
A: Sumuhun, kami pabrik.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
A: Yakin, mangga ngahubungan kami pikeun sampel, chip poker kami téh desain bébas, sampel bebas.
Q: Abdi pangecér a, Dupi abdi ngan meuli 10pcs pikeun urutan sidang?
A: Kami pabrik, jadi 1pc nyaeta OK.
Q: Kuring boga desain urang sorangan pikeun logo.Dupi anjeun ngahasilkeun aranjeunna?
A: Sakur logos bisa dicitak, punten kirimkeun kami logo pikeun pariksa deui.
Q: Kumaha ngeunaan pembayaran?
A: Pamayaran tiasa kuPaypal,TT jeung cara séjén.

eupan balik konsumén

123

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali