Welcome to our website

8 warna chip keramik 10g logo custom

Katerangan pondok:

chip keramik dijieunna tina keramik, chip keramik sampurna datar tur boga permukaan rarasaan leungeun alus.

Biasana pilihan luhur diantara pamaén discerning.Chip keramik hadir kalawan desain inlay (sanes stiker).Sajauh kualitas sareng beurat, anjeun moal tiasa ngéléhkeun chip ieu.90% pamaén poker meureun bakal resep keramik.

Antara chip poker liat ka chip keramik Jalma néangan hiji set chip santun anu fungsina ogé bakal ngalakukeun ogé pikeun meuli sababaraha ieu.A hambalan up ti komposit jeung liat chip, chip keramik boga permukaan smoother, kualitas hadé, sarta durability hardier.chip ieu ogé geser ogé sakuliah a poker ngarasa jeung nyieun trik chip malah gampang ti komposit liat.

 


Rincian produk

Tag produk

poker chips

Parameter

Ngaran Produk 39 chip poker keramik mm
Bahan Keramik
Ukuran Gambar 39mm * 3.5mm,
43mm * 3.5mm, 48.5 * 5.5mm & 83.5 * 52.5 * 3.5 ogé sayogi
Beurat Gambar nyaéta 10 g/pc,
12g/pc, 26g/pc, 39g/pc oge sadia
Warna chip poker sagala warna bisa ngaropéa
waktos sampel 1-2 poé gawé
MOQ 10 lembar

Sampel

ceramic chips (3)
ceramic chips (2)
2

bebas desain kalawan 5 jam

pangiriman gancang dina 3 poé

sampel bebas dina 8 jam

kabéh aksésori cashino bisa manggihan dieu

Bungkusan

KALE

Biasana bungkusan:25pcs per roll ngaleutikan, teras 500pcs kana kotak busa, teras nempatkeun kotak busa kana karton karton, pikeun mastikeun chip ogé ngajaga nalika datang ka leungeun anjeun.

FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?
A: Sumuhun, kami pabrik.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
A: Yakin, mangga ngahubungan kami pikeun sampel, chip poker kami téh desain bébas, sampel bebas.
Q: Abdi pangecér a, Dupi abdi ngan meuli 10pcs pikeun urutan sidang?
A: Kami pabrik, jadi 10pcs OK.
Q: Kuring boga desain urang sorangan pikeun logo.Dupi anjeun ngahasilkeun aranjeunna?
A: Sakur logos bisa dicitak, punten kirimkeun kami logo pikeun pariksa deui.
Q: Kumaha ngeunaan pembayaran?
A: Pangmayaran tiasa ku Paypal, TT sareng cara anu sanés.
Q: Dupi chip poker keramik alus?
A: Sumuhun, pabrik urang nampi eupan balik hade chip poker keramik sapopoé


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali