Welcome to our website

Tentang Kami

fa
logo

ShengZhou Kaile Rékréasi Produk Co., Ltd.. mangrupa salah sahiji pabrik ngarah anu specializes di manufaktur sakabeh tipe domino, poker chip, catur, dadu, rummy, backgammon jeung produk patali séjén tina kaulinan tabel sarta item kasino di Cina.

Pabrik Kaile ngadeg taun 2011, pabrik urang aya di kota Shengzhou, propinsi Zhejiang, Cina.Pabrik urang aya dina 100kms jauh ti palabuhan Ningbo sarta ogé deukeut pisan ka Shanghai, kota urang ogé gigireun kota Yiwu.Anjeun tiasa mendakan sadaya komoditi di dieu.

$
Penjualan
Diadegkeun
%
Kualitas

Sanggeus sababaraha taun ngembangkeun, produk kaile geus narima ogé di domestik jeung mancanagara.Sadaya produk kami ramah lingkungan.Produk urang tiasa lulus EN71, ASTM63-17 jsb.

Pikeun domino kami boga domino melamin na domino acrylic, biasana mibanda ganda 6, ganda 9, ganda 12;Pikeun pakét, urang gaduh kotak kai, kotak PVC, kotak plastik, kotak timah, kotak kardus, urang teu ukur bisa custom kotak domino, ogé bisa custom kotak domino.Dina kotak domino logo warni atanapi logo warna tunggal tiasa nyitak.Iwal domino ubin custom, urang ogé bisa custom bentuk domino.

Pikeun chip poker, kami gaduh bahan anu béda pikeun anjeun milih, chip poker liat, chip poker keramik, chip poker abs sareng chip poker akrilik jsb, kami ogé nyayogikeun sadaya barang kasino.

Kauntungannana pabrik urang téh bisa custom sagala set kaulinan, kawas dominos percetakan mindahkeun panas kami, chip poker keramik custom, loba klien ngulang pesenan keur urang salila taun ieu.

Tim Kaile tiasa ngadamel sababaraha conto gratis pikeun mariksa kualitasna, sapertos chip poker keramik, kami nyayogikeun desain sareng conto gratis, dugi ka anjeun mastikeun chip anu anjeun nyugemakeun, maka kami bakal neraskeun, kami ogé bakal nyandak gambar bulk pikeun anjeun pariksa. saméméh pangiriman.

Penjualan taunan Kaile geus ngaleuwihan AS $ 10 juta per taun, pabrik urang tetep gawé babarengan alus kalawan loba merek kawentar global.Kawas Kaulinan Kulawarga, RegalGames, Diajar Junior, Wolf Kasino jsb.

"Harga nu lumrah, waktu produksi efisien sarta layanan sanggeus-jualan alus" salaku inti karya urang.Urang ngaharepkeun cooperate kalawan leuwih konsumén pikeun ngembangkeun silih tur kauntungan.Upami anjeun peryogi barang-barang domino, rummy, chip poker, barang-barang kasino, kaulinan méja, wilujeng sumping ngahubungan kami sanajan nelepon atanapi email.Kami bakal ngaréspon anjeun pertama kali saatos kami nampi.

Pabrik & Tim

fat (3)
fat (2)
fat (1)