Welcome to our website

Custom LOGO PP dadu poker chip 11.5g

Katerangan pondok:

Pilari nyieun sorangan 2- chip poker nada anjeun?The chip anu sampurna saimbang sarta boga katingal sarta ngarasakeun nyata kasino chips.The 11,5 gram dadu pasisian Poker Chip nyaeta chip poker ulang urang pang populerna.chip ieu suntik dijieun kalawan dua kelir misah ngagunakeun bahan komposit liat kualitas luhur leuwih sisipan logam pikeun beurat ditambahkeun.Desain chip poker Palasik ciri genep tab kontras jeung gambar dadu engraved dijieun antara unggal tab.chip poker ieu boga dadu sarta stripes imprinted sabudeureun beungeut chip.The poker chip datangna dina 4 kelir béda (beureum, héjo, biru, hideung).kelir pantone séjén kami ogé bisa custom.

25/50 chip kebat

Warna - Bodas sareng warna warni anu sanés

Beurat - 11,5g poker chip

Ukuran - 40mm Diaméterna

Bahan - chip poker komposit

Nilai- Adat


Rincian produk

Tag produk

image1

Parameter

Ngaran Produk 40mm pp poker chip
Bahan pp
Ukuran Gambar 40mm * 3.5mm,
Beurat Gambar 11.5g/pc,
Warna chip poker Gambar beureum biru bodas héjo, jeung warna custom séjén
waktos sampel 1-2 poé gawé
MOQ 10 lembar

Sampel

PP dice poker chips (2)
image3
image4
image5
2

Desain gratis sareng 5 jam

Sampel gratis dina 8 jam

Pangiriman gancang dina 3 dinten

Sadaya asesoris cashino tiasa dipendakan di dieu

Bungkusan

KALE

Biasana bungkusan:25pcs per roll ngaleutikan, teras 500pcs kana kotak busa, teras nempatkeun kotak busa kana karton karton, pikeun mastikeun chip ogé ngajaga nalika datang ka leungeun anjeun.

FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?
A: Sumuhun, kami pabrik.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
A: Yakin, mangga ngahubungan kami pikeun sampel, chip poker kami téh desain bébas, sampel bebas.
Q: Abdi pangecér a, Dupi abdi ngan meuli 10pcs pikeun urutan sidang?
A: Kami pabrik, jadi 10pcs OK.
Q: Kuring boga desain urang sorangan pikeun logo.Dupi anjeun ngahasilkeun aranjeunna?
A: Sakur logos bisa dicitak, punten kirimkeun kami logo pikeun pariksa deui.
Q: Kumaha ngeunaan pembayaran?
A: Pangmayaran tiasa ku Paypal, TT sareng cara anu sanés.

eupan balik konsumén

123

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali