Welcome to our website

ganda 6 domino kalawan 4 kotak PVC warna

Katerangan pondok:

Wangunan palastik anu kuat unggal ubin domino ngandung rivet spinner logam di tengahna, nambihan tampilan gaya anu gaya sareng ngagampangkeun pamaén pikeun muterkeun sareng muter.

Ganda 6 set domino nyadiakeun fun jam pikeun kulawarga, babaturan jeung budak.Bisa kalawan bébas disusun wangun béda jeung tumpukan up.Naon waé anu maén Chicken Foot atanapi Méksiko Train, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna!

Set domino klasik ngagaduhan beurat idéal sareng kasaimbangan pikeun kasenangan anu panjang.blok Domino ieu wilanganana dina sistem baku, ditandaan kosong atawa kalayan 1-6 titik recessed dina duanana tungtung sakumaha has ganda-6 méja kaulinan.

Kami gaduh ukuran blok domino anu béda (ukuran kapang domino: 4006: 40 * 20 * 6mm, 4010: 40 * 20 * 10mm, 4807: 48 * 24 * 7mm, 5008: 50 * 25 * 8mm, 5010: 50 * 25 * 10mm , 5012: 50mm * 25mm * 12mm, 5211: 52 * 26 * 11mm, 5412: 54 * 27 * 12mm) jeung kelir (bodas, gading, hideung, biru, beureum jeung héjo) pikeun anjeun milih aranjeunna.

Pakét: kotak PVC portabel.

Ngarasakeun Waktos Dina poé hujan, nelepon babaturan atawa kulawarga maén domino.Sarta lamun balik ka imah, rengse dinner, nyandak kaluar set dominoes sarta maénkeun kalayan kids, pikeun ngawangun hubungan ramah jeung barudak, waktos haneut na!


Rincian produk

Tag produk

domino

Parameter

Modél Ganda 6 domino sareng kotak pvc
Bahan Domino Mélamin
Ukuran modél Domino 4006: 40 * 20 * 6mm
4807: 48*24*7mm
5010: 50*25*10mm
5211: 52*26*11mm
4010: 40*20*10mm
5008: 50*25*8mm
5012: 50mm * 25mm * 12mm
5412: 54*27*12mm
Warna domino Gading bodas atawa warna séjén
paku Kuku emas atawa pérak atawa tanpa paku
Titik-titik Titik hideung atanapi bodas atanapi ngaropéa
Logo Domino Disaluyukeun
Bungkusan kotak PVC / ngaropéa

Sampel

double 6 domino with 4 color PVC box (1)
double 6 domino with 4 color PVC box (7)
f
double 6 domino with 4 color PVC box (6)
double 6 domino with 4 color PVC box (2)

FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?
A: Sumuhun, kami pabrik.
Q: Abdi pangecér a, Dupi abdi ngan meuli 100sets pikeun urutan sidang?
A: Kami pabrik, jadi 100sets OK.
Q: Kuring boga desain urang sorangan pikeun logo.Dupi anjeun ngahasilkeun aranjeunna?
A: Biasana logos tiasa dicitak / ukiran, punten kirimkeun kami logo pikeun pariksa deui.
Q: Kumaha ngeunaan pembayaran?
A: Biasana 30% deposit na 70% pamayaran saméméh shipment.Big urutan urang bisa negotiate, mangga ngahubungan kami pikeun leuwih lengkep.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
A: Yakin, mangga ngahubungan kami pikeun sampel, sababaraha di antarana bébas.
Kami dina layanan 24-jam, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae, kami bakal ngawalon ka anjeun dina munggaran time.Looking maju ka cooperate sareng anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali