Welcome to our website

Bubuka keur RAMI Solitaire

Asalna
Seueur kaulinan kartu anu naék di Éropa dina abad ka-17 ngandung eusi ngabentuk titik anu sami atanapi set siram.Mahjong Cina Kuno bisa disebutkeun minangka karuhun jauh rami, tapi rami modern geus populér di Mexico saprak satengah kadua abad ka-19.

Aturan
Henteu aya aturan resmi pikeun kartu rami.Metoda maén dawam nyaeta: 2 ~ 6 jalma maén kalawan set baku tina 52 kartu, sarta Joker nyaeta pilihan.K nyaéta titik maksimum, urutan handap nyaéta Q, J, 10, 9, jsb, sarta titik panghandapna nyaéta a.Iwal métode maén individu, akq umumna teu diwenangkeun janten lemes.Nalika dua jalma maén, unggal jalma bakal ngaluarkeun 10 kartu, lamun tilu atawa opat jalma maén, unggal jalma bakal ngaluarkeun 7 kartu, sarta lamun lima atawa genep urang maén, unggal jalma bakal ngaluarkeun 6 kartu, jeung kartu nyanghareupan handap.Sésana bakal dipaké salaku kartu handap, sarta kartu nyanghareup ka handap.Tapi kartu panungtungan kudu ngancik tibalik ka handap, jeung kartu nyanghareup ka luhur jeung ditempatkeun misah, jeung kartu dimaénkeun engké kudu disimpen dina gilirannana.Nalika maén, anjeun tiasa ngadamel kartu tina kartu handap atawa tumpukan Pad, sarta nyebarkeun dek kabentuk dina tabél, disebutkeun Anjeun bisa ngagantelkeun hiji atawa leuwih kartu dina leungeun anjeun ka dek kulawargana.Lajeng maénkeun kartu cushion.Kaluar tina kaulinan nalika sagala kartu dina leungeun anjeun geus disetel.Gandakeun skor nalika leungeun pinuh ku kartu kana dek dina hiji waktu.Skor total juara dina unggal set nyaéta jumlah total poin sadaya kartu dina panangan anu sanés.K. 10 titik pikeun Q sarta j mungguh, A1 atawa 11 titik, 15 titik pikeun kartu liar lamun dipaké, sarta sésana bakal ngoleksi nurutkeun jumlah kartu.Nalika kartu rengse, pamuter kalawan jumlah panghandapna titik bakal meunang.Dina ahir taun, target anu tangtu (sapertos 100 poin) parantos ngahontal.

Pola
Indian Lamy gampang ngartos tur nangtang maén!Rami kaulinan asalna di India!Jadi ati-ati!Ieu bakal mawa anjeun jauh saméméh anjeun sadar eta, sarta bakal hésé pikeun anjeun meunang leupas tina eta.
Indian Lamy dimaénkeun antara 2 jeung 6 pamaén, sarta unggal pamuter ngurus 13 kartu.Pikeun 2 atanapi 3 pamaén, paké 2 sét 52 kartu (104 kartu) sareng 4 kartu liar (wildcard).Pikeun 4 nepi ka 6 pamaén, make 3 dek (156 kartu) jeung 6 badut.


waktos pos: Mar-20-2022