Welcome to our website

Hiji set dijual pikeun 24000 dollar.Kusabab wabah, poker janten populér, sarta LV dibuka chip ngaropéa

Anyar, Louis Vuitton, hiji merk méwah, dibuka $ 24000 poker chip set, nu méwah jeung sarakah.Jelas, perusahaan fashion Perancis ogé ningali kanaékan poker nalika blokade covid-19.

Barang ulin jalma biasa

Sanajan aya loba chip méwah di pasar poker, produk anyar ieu tebih ti comparable kana chip méwah lianna di pasar poker ayeuna, jeung ngaran Louis Vuitton nyalira geus diwanohkeun set ieu chip ka posisi luhur.

set ieu chip henteu sakumaha biasa na mirah sakumaha chip maranéhanana mindeng ditempo dina tabel kartu biasa, tapi jalma kawas Bill Perkins jeung Dan bilzerian bisa jadi kabetot dina luxuries sapertos.

Teu aya ragu yén ngembangkeun vigorous panganyarna industri poker online geus narik perhatian pausahaan Paris, sarta kuring yakin maranéhna geus nengetan trend pasar poker.Saméméhna, gawé babarengan maranéhanana dina Piala Dunya maén bal geus kahontal mangpaat badag.Anyar-anyar ieu, aranjeunna disponsoran kompetisi E-olahraga sareng ngahasilkeun séri busana kalayan téma Liga pahlawan.

Tamu "méwah" nyata

Kawas chip set kami biasana ngagunakeun dina tabel kartu biasa, harga maksimum moal ngaleuwihan $ 100, tur aya loba pilihan pikeun chip susunan kirang ti $ 100.

Tapi lamun hayang jadi béda, anjeun ogé tiasa manggihan chip set dijieun ku Stahl, a jeweler Swedia.Chip set $ 150000 per set dipercaya ngajadikeun anjeun budak paling geulis di sawah.set chip ieu dumasar kana 18 karat platinum kalawan intan jeung rubies on tepi.

Teu paling mahal, ngan leuwih mahal!The chip set dihasilkeun Geoffrey Parker, produsén kaulinan méwah di London, dianggap set chip poker paling mahal di dunya.

Susunan chip ieu inlaid kalawan 22364 gemstones, kalawan jumlahna aya 1012 karat.Dina 2011, pakét ieu hargana luar biasa $ 7,5 juta.Sabalikna, versi Louis Vuitton tina set chip anu disebatkeun di luhur langkung gampang dideukeutan.


waktos pos: Jun-20-2020